Concepció trivarietal de Merlot, Syrah i Tempranillo, procedent de la finca Tres Pins (Celler Puig Romeu, D.O. Penedès). Bona selecció de la vinya, rendiment baix per cep, una bona maduració del raïm i una acurada elaboració, són factors que convergeixen i fan néixer aquest vi.
Tipus de vi: Vi negre criança.
Varietats de raïm :50 % Merlot, 30% Syrah, 20%Ull de llebre.
Maceració en fred pre-fermentativa a 14ºC.
20 dies de maceració a 26ºC.
Fermentació malolàctica en barrica.
Criança: 13 mesos en barriques noves de 300 litres. Roure Allier.
Tractament: Sense estabilitzar ni filtrar. Lleugera filtració abans d’embotellar.
Temperatura de servei recomanada 17-19 ºC.
Decantar 20 minuts abans de consumir.
martes, 19 de enero de 2010
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario