Concepció trivarietal de Viognier, Sauvignon Blanc i Garnatxa Blanca, procedent de la finca La Jordina (Celler Puig Romeu, D.O. Penedès), que dóna nom a aquest vi. Frescor en el fruit, complexitat, selecció dels raïms i una acurada elaboració, ens permet percebre sense distorsió la qualitat d'aquest terrer tan particular i proper a les estrelles.
Elaboració: 50% fermentat en barriques allier de 300 litres, 50% fermentat en inoxidable. Les fermentacions treballades amb battonage.
Varietats de raïm: 50% Viognier, 30% Sauvignon Blanc, 20% Garnatxa Blanca.
Criança: 6 mesos en barrica.
Temperatura de servei recomanada 8-10 ºC.
Recomanem obrir l'ampolla 10 minuts abans de servir.
martes, 19 de enero de 2010
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario