Vinificat amb raïm de producció pròpia, les nostre vinyes estan situades Sant Sadurni d'Anoia (Penedés) , Barcelona. Per la vinificació només utilitzem el most flor per a la primera fermentació a 16º durant 15-20dies. La segona fermentació a la botella durant uns 60 dies y la criança amb les mares durant un mínim de 2 anys.
NOTA DE TAST : Fresc, cítric, mineral, llarg i refrescant, records de fruita tropical madura, aranja, meló. Recomenat per beure amb arroços, peixos, ideal com aperitiu.
NOTA DEL AUTOR : Aquest vol ser un vi a cavall entre un cava blanc i un de rosat, per això vaig decidir de barrejar els mostos de Monastrell i Xarel.lo per tal d'obtenir un cava amb uns matisos aromatics diferents ale que podem trobar en un cava blanc, però que el seu pas per boca sigui similar al de un cava blanc.
D.O. CAVA.
COLLITA 2008.
VARIETATS : 60% monastrell i 40% xarel.lo.
No hay comentarios:
Publicar un comentario