miércoles, 5 de agosto de 2009

Colors '07, Cérvoles Celler


Colors 07 és un vi que ha sortit de l'esforç de la conjunció de persones que formen l'equip humà del Celler, amb una presentació sòbria però dinàmica i simpàtica, assequible, obert al gran públic però seguint els paràmetres de rigor i selecció en l'elaboració que han caracteritzat el celler fins al moment i que han estat reconeguts arreu del món.
TIPUS DE VI: Negre amb criança en roure francès de gra fi i extrafí durant 8 mesos.
VARIETATS: Ull de Llebre 40%, Cabernet Sauvignon 25 %, Garnatxa 20 % i Merlot 10 % i Syrah 5 %.
VINYA: Es tracta d'un vi elaborat bàsicament amb raïms provinents de la pròpia finca i diverses parcel·les seleccionades del mateix municipi.
NOTA DE TAST: Color cirera de capa mitja alta amb reflexes violacis. Llàgrimes denses i persistents. En copa aturada aromes molt intensos de fruits vermells (gerds i maduixes), en airejar sobresurten aromes balsàmics (eucaliptus), de pruna i cireres en compota, després apareixen records de xocolata i un toc floral tipus violeta. L'entrada en boca és sedosa i fresca. Equilibrat pas per boca amb tanins avellutats. Bona acidesa molt ben integrada. Persistència llarga amb notes de fruites silvestres per la via retronasal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario