lunes, 7 de junio de 2010

Art Cervesers, cerveses d'autor

Art Cervesers és una petita fàbrica de cervesa artesana.
El projecte d’Art Cervesers és la materialització d’una idea nascuda al voltant de l’any 2006. Després de més de 15 anys promovent la cultura cervesera, decideixen emprendre l’aventura de plasmar totes les seves vivències en la creació i comercialització de cerveses elaborades artesanalment.
A la masia de Can Partegàs hi dissenyen les receptes exclusives i les elaboren recuperant la manera tradicional d’elaborar la cervesa. Fent recerca per desenvolupar nous productes, per innovar i millorar.
Les cerveses Arts:

 • Estan elaborades únicament amb matèries primeres de qualitat: malt de cereals, aigua, llúpol i llevat. Per tant, no contenen ni conservants ni altres additius químics.

 • Per la seva elaboració s’han recuperat les pràctiques tradicionals del procés de fabricació, de manera que es respecta el ritme natural de fermentació i maduració del producte.

 • No estan pasteuritzades ni filtrades i per tant tenen sediment de llevat a l’ampolla. Per això les considerem cerveses “vives”, perquè mantenen totes les seves propietats nutricionals. Conservades adequadament, amb els pas del temps evolucionen en complexitat i plenitud.

 • La presència de llevat també permet la seva gasificació natural, sense addició de CO2 artificial; això és possible gràcies a una segona fermentació en ampolla, una tècnica similar a la utilitzada per obtenir el cava.

 • Són cerveses d’autor, ja que s’elaboren a petita escala i cada tirada és única i irrepetible sense perdre el seu caràcter.Art Flama, una cervesa de qualitat elaborada artesanalment. Cervesa d'alta fermentació estil Indian Pale Ale, de color ambre encès, afruitada i equilibrada en boca. Elaborada amb una mescla de 3 malts que li donen un càlid matís torrat i amb 3 varietats de llúpols aromàtics que aporten una agradable amargor amb notes florals.
 • Art Fosca, una cervesa de qualitat elaborada artesanalment. Cervesa d'alta fermentació estil Oatmeal Stout, de color negre obscur amb matisos caoba, amb molt de cos i d'escuma densa i persistent. Molt aromàtica i amb un sabor intens a cereal torrefacte que contrasta amb la subtil dolçor de la civada.
  Art Orus, una cervesa de qualitat elaborada artesanalment. Cervesa de baixa fermentació (Lager) estil Marzen. De color daurat intens plena i refrescant, amb un profund sabor a malt i un lleuger toc herbal que prové de la noble varietat de llúpol Saaz emprada per la seva elaboració.

  No hay comentarios:

  Publicar un comentario