lunes, 4 de mayo de 2009

Nuevas referencias

Borsao Bole

Borsao Bole (D.O. Campo de Borja) es un vino elaborado de Garnacha y Syrah procedente de viñedos cultivados en las escarpadas y agrestes laderas del Moncayo.

Es un vino de color rojo picota, intenso y vivo. Posee una potente nariz donde se destacan aromas de fruta madura y especias, con recuerdos de madera nueva.
Boca estructurada, con un paso vivo y sabroso.
Muy equilibrado y de una gran persistencia.





Gran Clot dels Oms
Rosat 2008





Vi elaborat amb raïm de les varietats Merlot i Cabernet Sauvignon procedents procedents de la finca Ca n'Estella (D.O. Penedès), concretament de les vinyes del Chacó i del Poble.


Aquest vi prové únicament de most sangrat (most flor), desfangat durant 48 hores a 5ºC. Un cop separat el most net de les parts sòlides s'inicià el procés de fermentació, que es dugué a terme a una temperatura d'uns 15ºC durant 25 dies.


Passat aquest temps es van realitzar els processos de clarificació, filtració, estabilització i embotellament del producte.


D'aquest vi s'han embotellat un total de 18.000 ampolles, totes numerades.


Nota de cata: Vi rosat de color robí amb tons violacis i d’alta densitat molt net. Destaca la presència de llàgrimes fines i abundants.


D’aroma intens i afruitat, desperta records a fruites del bosc amb predomini d’aromes de gerdó.
D’entrada en boca agradable, al paladar es mostra potent, corpulent i untuós. Postgust llarg i armònic.


És aconsellable prendre’l amb plats de pasta i carns blanques.
Servir entre 10 i 12ºC.




Finca Avelló, Cinquanta-Cinquanta






Cinquanta-Cinquanta es la nova creació de la bodega Jordi Alemany Bonastre, situada a la D.O. Penedès.
Vi negre elaborat 100% de la varietat Merlot, provinent de vinyes velles. La meitat de la seva composició és Merlot jove i l'altre meitat de Merlot amb criança. Aquest cupatge d'on fruit a un vi rodó, elegant, i amb cert cos; ens trovem davant d'un ví molt femení, la seva varietat el marca. Producció de 1.100 ampolles.






Mas d'en Pol, Clua






Produït i embotellat a la propietat per Celler Xavier Clua Coma, Vilalba dels Arcs. Denominació d'Origen Terra Alta.


Vi blanc jove amb una composició varietal de 60% Garnatxa Blanca, 20% Chardonnay, 15% Sauvignon Blanc i 5% de Muscat.




Provinent de finques familiars, situades a la Terra Alta, en una altitud entre 450-500m, de terrenys majoritàriament calcaris i amb una presència important d'argila. L'edat de les vinyes oscil·la entre els 10 i els 30 anys. Conreades amb sistemes respectuosos amb el medi natural que les envolta.



Les varietats d’aquest vi van ser veremades la primera i segona setmana de setembre. Va ser macerat amb la seva pell durant 18 hores. La seva fermentació a estat controlada a una temperatura de 16-18ºC. S’embotella aviat per retenir el màxim de frescor possible.



Color groc pàl·lid amb reflexos verds. D''aspecte net i brillant, que denota frescor. Bona intensitat aromàtica que li aporta sobretot el muscat i el Sauvignon blanc. Una bona harmonia de notes cítriques amb fruita dolça. Entrada en boca neta i amb una bona densitat i textura. Persistent i confirmant la frescor visual.



Temperatura de consum entre 6º i 8ºC. Producció de 12.000 ampolles. http://www.cellerclua.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario