martes, 19 de enero de 2010

Biel·lo, D.O. Penedès

Concepció bivarietal de Pinot Noir i Parellada, procedent de la finca La Jordina (Celler Puig Romeu, D.O. Penedès). Frescor en el fruit, complexitat, selecció dels raïms i una acurada elaboració, sense addició de licor d’expedició, ens permet percebre sense distorsió la qualitat d'aquest terrer.

Tipus de vi: Vi escumós reserva.
elaboració: Mètode tradicional.
Varietats de raïm : 50 % Pinot noir, 50% Parellada.
Fermentació: Progressiva durant 3 mesos. Temperatura controlada a 12ºC.
Criança: 24 mesos en rima.
Tipus: Brut Nature. Sense addició de cap tipus de licor d’expedició.

Temperatura de servei recomanada: 7-9 ºC.
Recomanem treure del frigorífic 15 minuts abans de consumir.

http://www.puig-romeu.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario